Products
Partners
About us

ARCH MOULDING vă oferă cele mai bune decorațiuni arhitecturale de polistiren aflate pe piață, la prețuri convenabile și cu livrare imediată de pe stoc. Elementele sunt confecționate din polistiren cu densitate mare și pot fi folosite pentru stilul clasic, pentru cel modern sau pentru o îmbinare fină a celor două stiluri. În plus, echipa noastră de proiectanți poate personaliza designul decorațiunilor pe care le doriți în funcție de sugestiile Dumneavoastră.

Ca și lemnul, polistirenul poate fi prelucrat într-o infinitate de forme cu ajutorul utilajelor computerizate, având însă avantajul de a putea fi aplicat ușor pe orice fel de suprafață, datorită greutății sale reduse. Polistirenul este rezistent la umezeală și diferențe de temperatură, fiind evitate astfel neplăcerile cauzate de deformarea elementelor decorative sau apariția crăpăturilor.

Cu o vastă experiență în domeniu, câștigată de-a lungul anilor atât în străinătate cât și pe plan local, vă stăm la dispoziție pentru a vă ajuta să creșteți valoarea estetică a clădirii dumneavoastră cu cheltuieli minime.

Promotions
Product
Promo

16

RON / m

14

RON / m

Product
Promo

16

RON / m

14

RON / m

Product
Promo

16

RON / m

14

RON / m

Toate promoțiile:
Toate promoțiile