Products
Partners
Assistance

Produsele noastre sunt fabricate din polistiren EPS 200 și au un strat de tencuială cu o textură nisipoasă peste care se poate aplica direct vopseaua.

Pentru montarea profilelor vă recomandăm să utilizați adeziv pe baza de poliutetan. Atenție, asigurați-vă înainte că nu topește polistirenul! Acest tip de adeziv se poate găsi în comerț, la magazinele de specialitate (ex. Baumax, Brico, Praktiker).

Înainte de montare, verificați că atât suprafața pe care se aplică, cît și profilul pe care îl lipiți sunt uscate și curate. Pentru profilele mai mari vă recomandăm să folosiți pentru fixare și niște dibluri pentru a asigura o aderență perfectă, dibluri care se scot după ce constatați ca profilul s-a lipit. Atenție, asigurați-vă că urmele lăsate de diblu să fie corectate înainte de a vopsi elementul decorativ!

Pentru îmbinările la colțuri și pentru montarea boltelor vă recomandăm să apelați la un profesionist.

Pentru instalarea profilelor la lucrările complexe vă sugerăm să apelați la firma CABRO CONSTRUCT, care are o experiență de peste 10 ani în domeniu, atât în România cât și în Statele Unite. Pentru mai multe detalii vă rugăm să ne contactați.

Orice informații suplimentare privind produsele noastre puteți să le obțineți contactându-ne telefonic sau prin e-mail. Coordonatele noastre le găsiți în secțiunea "Contact".