Products
Partners
About

nullARCH MOULDING SRL este o societate cu o echipă de profesioniști tineri și dinamici, hotărâți să aducă un plus de calitate și rafinament pe piața decorațiunilor arhitecturale pentru construcții rezidențiale și comerciale, producând o gamă largă de decorațiuni din polistiren. Suntem specializați în designul și producerea detaliilor personalizate a decoratiunilor din polistiren atât de tip modern, cât și clasic, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră, la prețuri convenabile.

Valorile după care ne ghidăm sunt:

  • Respectul – tratăm cu considerație clienții, furnizorii, colegii, societatea în care trăim și mediul înconjurător, fiind convinși că așa stabilim baza unei echipe de succes.
  • Excelență – asigurăm comunicare eficientă, calitate a produselor, termene respectate și servicii prompte.
  • Satisfacția – realizăm relații de câștig pentru toate părțile, oferind produse de calitate la prețuri competitive pentru clienți și un mediu de lucru atractiv și provocator pentru angajații noștri.

În acest moment, produsele noastre tip includ diferite coloane (bază, corp si capitel), glafuri și trimuri pentru ferestre și uși, coroane pentru îmbinări estetice între acoperiș și pereții exteriori, console de diferite tipuri și multe altele. Profilele sunt confecționate din polistiren cu densitate mare, fiind acoperite cu un strat de piatră, cuarț sau praf de marmură și pot fi colorate în orice nuanță, în funcție de culoarea clădirii. Realizarea produselor se face cu ajutorul mașinilor computerizate, fiecare detaliu fiind executat cu acuratețe.

Elementele pe care le producem au o greutate mică și sunt ușor de instalat. Conținutul materialelor nu este organic, așa că nu sunt atacate de rozatoare sau insecte. În plus, nu se degradează în timp și nu sunt influențate de variațiile de temperatură sau de umezeală. Un alt avantaj major al utilizării produselor noastre de decoratiuni din polistiren este raportul excelent cost /manoperă montare.

Proiectele noastre includ printre altele case, hoteluri, restaurante, birouri, școli, spații comerciale și biserici.